Ben jij…

...Een digital nomad to be?

Wil je een vrijer leven door werk en reizen te combineren?
Maar twijfel je of je deze droom wel kan waarmaken? Krijg je te maken met goedbedoelde, maar kritische vragen van jouw omgeving en ga je hierdoor wankelen? Ben je soms niet meer zo overtuigd van het feit of jou dit gaat lukken? Merk je dat (faal)angst en onzekerheid opspelen? En durf jij hierdoor jouw droom misschien niet waar te gaan maken?

Met het digital nomad to be – traject help ik jou om:

 • Weer te geloven in jezelf
 • Jouw verlangens serieus te nemen
 • En mogelijk ook de stap te durven zetten

...een digital nomad?

Heb je jouw droom waargemaakt en combineer je werken en reizen? Maar loop je onverwacht tegen mentale uitdagingen aan? Voelt het ondankbaar om hier aandacht aan te besteden? Maar merk je dat de mentale struggles groter worden en je je steeds vaker minder goed voelt? Zorgt dit voor frustratie en merk je het niet goed met mensen om je heen te kunnen bespreken? Voel je je daardoor eenzaam en onbegrepen? Hebben negatieve gedachten en gevoelens steeds vaker de overhand en weet je niet goed hoe je hiermee om kan gaan?

Met het digital nomad – traject help ik jou om:

 • Meer regie over jouw eigen leven te hebben
 • Meer rust te ervaren doordat je weet hoe je met je gedachten en gevoelens kunt omgaan
 • Weer volop te kunnen genieten van jouw leven als digital nomad

Hoe help ik jou?

Tijdens de gesprekken zet ik mijn ervaring als psycholoog én als digital nomad in om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen. Vanuit de psychologie maak ik gebruik van Cognitieve Gedragstherapie (CGT) en Acceptance and Commitment Therapie (ACT). Dit zijn wetenschappelijk bewezen zeer effectieve methodes om klachten te verminderen en een bewust en waardevol leven te leiden. CGT gaat er vanuit dat klachten ontstaan en in stand gehouden worden door gedachten en gedrag. Bij ACT leer je meer afstand te nemen van je gedachten, om te gaan met moeilijke gevoelens en je te richten op wat jij belangrijk vindt in het leven.

Kosten en verzekering

Mijn diensten zijn vrijgesteld van btw. Dit betekent dat er geen extra kosten zijn en je per sessie 75 euro betaalt. Na iedere losse sessie en bij het afsluiten van een pakket ontvang je een factuur per mail. Meer informatie over de facturering en betaling vind je in de algemene voorwaarden.

Let op: de sessies worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Dit betekent dat de kosten voor eigen rekening zijn.

Waarom dan toch kiezen voor onvergoede zorg bij Reizende Psycholoog?

 • Je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig. We hebben een directe lijn en je privacy blijft gewaarborgd. Ik zal de huisarts en andere derden dan ook niet op de hoogte brengen van onze gesprekken.
 • Je hebt geen Nederlandse zorgverzekering nodig.
 • Je betaalt bij vergoede zorg altijd je eigen risico van minimaal 385 euro. Voor dit bedrag heb je al ruim 5 sessies met mij gehad.
 • Trajecten worden sowieso alleen vergoed wanneer er sprake is van een DSM-classificatie (denk aan: depressieve stoornis, gegeneraliseerde angststoornis). Hier is vaak niet direct sprake van. Je kunt last hebben van somberheid zonder depressief te zijn en van angsten zonder een angststoornis te hebben. Tijdens onze sessies hoeven we geen diagnose te stellen en lever ik zorg op maat.
 • Het aanpakken van sommige klachten wordt tegenwoordig überhaupt niet eens meer vergoed vanuit de basisverzekering. Met name klachten als aanpassingsproblemen, eenzaamheid en relatieproblemen, iets wat juist bij digital nomads veel voorkomt.

Reizende Psycholoog

Contact

Michelle de Mol | Reizende Psycholoog

info@reizendepsycholoog.nl

KVK-nummer: 80135498

Michelle de Mol is lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)

© 2020-2024 | Reizende Psycholoog | ALL RIGHTS RESERVED