Ben jij Een digital nomad to be?

Wil je een vrijer leven door werk en reizen te combineren?
Maar twijfel je of je deze droom wel kan waarmaken? Krijg je te maken met goedbedoelde, maar kritische vragen van jouw omgeving en ga je hierdoor wankelen? Ben je soms niet meer zo overtuigd van het feit of jou dit gaat lukken? Merk je dat (faal)angst en onzekerheid opspelen? En durf jij hierdoor jouw droom misschien niet waar te gaan maken?

Met het digital nomad to be – traject help ik jou om:

  • Weer te geloven in jezelf
  • Jouw verlangens serieus te nemen
  • En mogelijk ook de stap te durven zetten

Als Reizende Psycholoog spreek ik mensen zoals jij die digital nomad willen worden. Je droomt ervan om te werken waar en wanneer je wilt, maar durft de stap (nog) niet te zetten.

Je wordt tegengehouden door angst en onzekerheid.

En dat is zo zonde. Hiermee doe je niet wat je graag wil doen. Het blijft in dat geval bij dromen.

Als mens laten we ons snel tegenhouden door angst. Angst is namelijk bedoeld als beschermingsmechanisme. Wanneer jij door een jungle loopt en een slang tegenkomt, is het verstandig als je schrikt en terugdeinst. Je gaat de slang uit de weg.

Dat is wat angst doet, we willen de situatie vermijden.

Tegenwoordig zijn er alleen niet zoveel situaties meer waar we écht angstig voor hoeven te zijn. De meeste situaties zijn namelijk niet levensbedreigend. Het is in dat geval juist goed om de situatie aan te gaan en te zien dat er niets geks gebeurt. Zo kun je de angst overwinnen.

Laatst sprak ik met een digital nomad to be die bang was dat ze onderweg te weinig geld zou verdienen. Samen gingen we haar worst case scenario onderzoeken. Het ergste wat er kon gebeuren, was dat ze weer terug moest komen naar Nederland en opnieuw moest solliciteren voor een baan.

‘’En dan heb ik gefaald.’’ We gingen deze gedachte uitdagen. Dat betekent dat we er van een afstandje kritisch naar gingen kijken (hoe waar is deze gedachte nou echt?). Hierdoor kon zij de gedachte relativeren en er positievere gedachten bij halen. Hierdoor voelde ze meer vertrouwen om ervoor te gaan. Ze had regie over haar gedachten in plaats van andersom.

Ben jij er ook klaar mee je te laten leiden door angst en onzekerheid? En wil je leren om te gaan met deze gedachten zodat je het eindelijk durft om je dromen achterna te gaan?

Zodat je voortaan werkt waar je maar wilt en je vrije tijd doorbrengt op de mooiste plekken!

In het traject van 6 weken tackelen we jouw angsten en onzekerheden rondom het worden van een digital nomad.

Dit doen we aan de hand van Cognitieve Gedragstherapie (CGT) en Acceptance and Commitment Therapie (ACT).

Klinkt misschien heftig, maar dit zijn bewezen psychologische methoden waar ik als psycholoog graag mee werk en belangrijker: die mijn cliënten echt resultaat opleveren.

Tijd om te gaan durven en doen, in plaats van alleen te dromen?

Digital nomad to be – traject

3 sessies, veel oefeningen en vooral een sparringspartner (ook buiten de sessies om) voor
meer inzichten, meer vertrouwen en meer rust

225,-

Heb je nog een lichte twijfel of wil je meer informatie?

Heel normaal dat je niet meteen een knoop doorhakt. We kunnen altijd vrijblijvend contact met elkaar hebben. Benader mij gerust via Instagram @reizendepsycholoog of stuur een bericht via onderstaand contactformulier.

Reizende Psycholoog

Contact

Michelle de Mol | Reizende Psycholoog

info@reizendepsycholoog.nl

KVK-nummer: 80135498

Michelle de Mol is lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)

© 2020-2023 | Reizende Psycholoog | ALL RIGHTS RESERVED