Hi, mijn naam is Michelle de Mol

Ook bekend als Reizende Psycholoog

Waar je ook bent, jij verdient de zorg die jij nodig hebt!
Door middel van online sessies wil ik psychologische hulp laagdrempelig en toegankelijk maken.

Mijn verhaal

Elk jaar spaarde ik mijn vakantiedagen op zodat ik één keer per jaar ruim de tijd had om een nieuw land te ontdekken. Backpack op en gaan! Reizen geeft mij het ultieme gevoel van vrijheid. In elk land ga ik op zoek naar avontuur, mooie plekjes en fijne ontmoetingen. 

Eind 2019 heb ik samen met mijn vriend de knoop doorgehakt: we gaan doen waar we al tijden van dromen. Niet één grote reis per jaar, maar een jaar (of langer) op reis! We wilden alleen niet jarenlang sparen, dat hadden we met de vakantiedagen al gedaan. Het liefst gingen we zo snel mogelijk op avontuur. Dit betekende dat we tijdens de reis wilden werken.

Ik dacht serieus even: Moet ik anders gaan bloggen of vloggen? Wat ga ik doen op reis? 

Dagenlang dacht ik na over mijn ideale locatieonafhankelijke baan. Je denkt toch al gauw aan de standaard digital nomad banen.
Tot ik even uit mijn hoofd ging en meer bij mijn gevoel kwam. Want wat wil ik nou écht?

Ik ben psycholoog en wil gewoon psycholoog blijven, ook tijdens de reis!

Een aantal jaar geleden had ik nog het idee dat ik als psycholoog op een vaste locatie moest werken. Want hoe kan ik anders mijn cliënten helpen?

Online?
Ik kan toch niet (video)bellen met cliënten?
Ik hoor toch bij hen in de kamer te zitten?

Maar door mij onder te dompelen in de online psychologie en mij uit te spreken over de wens om mijn baan met het reizen te combineren, had ik binnen de kortste keren de kans om als online psycholoog aan de slag te gaan. En hier ben ik dan, de Reizende Psycholoog.
Psychologie voor en door een digital nomad!

Open, toegankelijk, samen, gelijkwaardig

Dit zijn kernwoorden die mij omschrijven als mens én als psycholoog.

Ik krijg ontzettend veel energie van het contact met mensen. Echt contact. Met een open, toegankelijke houding en oprechte interesse in jou als mens ga ik met je in gesprek. Ik vorm graag een goede relatie, want ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en je open durft te stellen. Geen verhaal is mij ‘te gek’, we gaan er samen voor zorgen dat jij minder belemmeringen ervaart. Op een gelijkwaardige manier help ik jou om met jouw moeilijkheden om te gaan. Hierdoor houd jij meer energie over om te doen wat jij graag doet. Bouwen aan jouw business en in jouw vrije tijd genieten van de mooiste plekken, misschien? 😉

Reizende Psycholoog

Contact

Michelle de Mol | Reizende Psycholoog

info@reizendepsycholoog.nl

KVK-nummer: 80135498

Michelle de Mol is lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)

© 2020-2024 | Reizende Psycholoog | ALL RIGHTS RESERVED